Thursday, August 14, 2014

“串匠” Kushiage Kushisho in Cambodia ☆串揚げをプノンペンで食べまくる!

 Hello, Sour Sdey, This is Green!

こんにちは、スオスダイ!グリーンです!

Today, I am going to introduce “KUSHIAGE KUSHISYO” to you.
It is Japanese cuisine restaurant specialized in KUSHIAGE in AEON Mall
from Kyusyu province (my hometown)!
今日は、私の故郷九州からカンボジアのイオンに進出している、
串揚げレストラン、「串匠」をご紹介します!

In Japan, this restaurant branch is very popular.
 Therefore I heard that we cannot eat without reservation in advance.
日本ではとても人気のお店で、
予約なしでは入れないそうです。



KUSHIAGE is a stick with fried small pieces cutlet of vegetable or meat.
 串揚げとは、野菜やお肉を串にさしてあげたものです。

And also, KUSHIAGE is a traditional dish which was born under the mix of Japanese and Western culture, in the end of 19th century; Meiji era.
そして、19世紀末の明治維新の日本と西洋の文化の狭間で生まれた、
伝統的な料理なのです。


In the restaurant, Japanese KUSHIAGE professionals have been giving instruction on how to make Japanese traditional Kushiage to Cambodian staffs.
Therefore, the quality is quite nice, may be higher than in Japan!

串匠では、日本の串揚げ職人の方がしっかりと串揚げの作り方を
カンボジアのスタッフへ伝授しています。
そのため、料理はとってもおいしいです。(もしかしたら、日本より?!)


You can eat KUSHIAGE with special sauce which is recommended by professional.
And you can eat fresh unlimited vegetable!
職人おすすめの特性ソースをお供に。
そして新鮮な野菜はおかわり自由!

Dipping into special sauce,,,,
特性のソースをつけて、、、
And Eat!
そして食べる!
Eat!!!
食べる!!!
Gold looks soooo happy!haha
ゴールドご満悦!笑
Such a loooong Asparagus!
こんな長いアスパラガスも!
Eat Eat Eat!!
食べまくる!!w

You can put KUSHIAGE sticks inside the fish container when you finish.
食べ終わった後の串は、魚の入れ物の中へ!

And,,,!
Now, Kushisyo is doing a special promotion!
Until 29th August you can get a coupon of 50% of the amount you spent for your next visit!
I am sure we will go again.
How about you?
Don’t miss the chance!

そしてなんと!
8/29までスペシャルプロモーションで
食べた額の50%分のクーポンを次回使えるキャンペーン
をやっているそうです!
絶対また行かないと!!

☆Information☆
Name: “串匠” Kushiage Kushisho in Cambodia
Location: AEON Mall 2F inside Japan Dining


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